CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 6, 2013

FINAL SEMESTER!!!!!!!!!!

ALHAMDULILLAH....
aku sekarang berada di semester yang ke-8..
berkat kesabaran mengharungi sebagai pelajar kejuruteraan kimia bioproses.

harapan ku agar aku dipermudahkan menempuhi semester ini..sebab..tengok subjek yang diambil semester ini macam sedikit...tapi, orang kata air yang tenang jangan sangka tak ada buaya...:)

fighting!!!

anyway...x sempat nak share kat sini hasil kerja aku sepanjang cuti semester yang lalu:
- jahit manik kat baju
-mengait
-custard puding

nanti ada kelapangan especially masa nak lepaskan tension dengan kerja2 final year project..nnt akan post...hihi..:P

1 comments:

AinNia said...

Salam akak,

Kejuteraan kimia bioproses ni belajar pasal apa ye? Pasal food ke? Saya baru dapat tawaran kos ni tapi mcm blurr pasal kos ni. Hope akak boleh share. Thanks :)

Post a Comment