CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 15, 2011

unexpected plan

ASSALAMUALAIKUM...GUTEN TAG..こんにちは

dah lame rasenyer tak update blog ni..hehehe~
biasa la kan dah start kuliah ni...aku memang jarang la nak buka internet ni...tapi kan, orang lain  bila start kuliah ada gak sibuk beronline...aku plak terbalik..hak3...
reasonnya>>>aku tak da broadband and wi-fi pon kat fakulti jer....

ok la, kali ni aku nak cakap pasal unexpected plan...hahaha...

korang rase pasal ap???

????
??
?

TADAAAAA!!!!!!


hahaha.....akhirnya, berjaya gak menapak keTanah Tinggi Genting (GH)..
>>bukan GENERAL HOSPITAL K???

on 8th oct, me and my friends went to GH...^^
actually plan nak g cni memang last minute. aku terlepas cakap 'apa kata kte g GH??'
last2 sume kate ok gak....the earlier plan was actually going to Sunway and later for roller skating..end-up we were having ROLLER COASTER.....(^^)


malam sebelum g GH tu macam rasa berat sikit la sebab member lagi sorg tu x dpt join atas sebab yang tertentu.....tapi, atas kerana ayat member aku yang lain ni berbunyi macam ni
'Xtau la.klu xg sok,ble lgleh g.aku pn xtaw.ni pn a*&$;^ ade kete.pas ni xde dh'. aku pun jawab la'yela...'.
pastu ley plak tnye pakse rela kat ak ke x...dah ayat die kat atas mcm tu.........sapa x akan wat keputusan mcm aku kan???gagagagagaga~
dan alhamdulillah selamat pergi dan pulang ke uitm shah alam...:P


anyways, thanks korang kerana wat ayat macam tu..kalox aku xde chance ke GH....hak3...
gumapsumnida!!!!

bertolak ke GH selepas subuh la kan...around kul 7 pg....sampaikan roommate aku x menyempat nak menanyakan kepada aku nak keluar ke mana....hahaha~
mana taknya, bangun subuh trus g mandi and bersiap nak keluar..nak kata ada modul hujung minggu x....nak kata g dating pon x...b'coz i'm single..opppsss....hahahahaha..
(statement x leh blah..hak3.)


nasib baik la main game yg thrill tu tak menyebabkan jari kaki sebelah ibu jari kaki aku tak biru macam dulu.....walaupon agak cuak la gak nak naik tu.....diorg siap boleh lepas kakn tangan aku pulak pegang kuat palang tu and buat muka abes serious..huhu....(>_<)
bende alah kat belakang ni la yang aku cuak..huhu...padahal dah naik bende ni byk kali kat tempat lain...tp still penakut..huk3...


hilang mood nak control ayu masa naik ni..huhu~
nasib baik la mase naik bende ni ada one chinese guy asyik kata 'don't worry xda pape la...'

problem is>>>aku control ayu pada siapa????hak3..NO ONE!!!! TETTT~(ayat org poyo)


even though kat sne ala2 sejuk2 gtu(actually xde la sejuk mane pon...), spek mata aku still tinted....hahhaa...nasib baik mencover kan mata 'panda' aku...hik3....terima kasih 'MENARA'..
>>sempat nak mempromo nama kedai spek mata..:P


ha..ni gambar lelain;


(before)

(after)


 ayat member aku:amboi..dpt coverage call AS ke Nadzeerah Bt Idris???
i : huh?????
chak!!!


ayunye makcik ni..:P


peluk bus tu kalo takut tertinggal bus.nadia with her map...:P


dalila, nad dah smpi london ni...x jumpe awk pun???huhuhu
sejuk giler kat london ni..:P


wow!!


oh my!!!x sanggup den nak naik..:O


termenung..jgn x termenung...(^^)


trip ke GH ni memang abes bajet la....even though x de la bajet mana pun coz we went there by car...hahaha....all together the expanses were about below RM100...coz we didn't have lunch there...coz beli kat sana sgt mahal..so, ap makanan yang kteorg beli kata ats hanya lah ubi keledek bakar..hurmmmm...nyummy~
(cicah ngan sambal tumis ikan bilis lg sedap hingga menjilat jari...:P)


lepas balik dar GH, kami berkaraoke sekejap..nak lepaskan gian and stress lepas test khamis sebelumnya...heee~


last2 sampai ke uitm semula dalm kul 11....best x???hee....berjalan sokmo....(^^)
balik bilik, mandi and solat semua.terus tidur zzZZZZzzz.....


MEMANG TERBAIK!!!!


hahaha~

3 comments:

!!- a.y.u -!! said...

nad how much dia punya tiket nk masuk?

Light of honor said...

bestnye...mana nad...ala tak terserempak pula :P kalau lah saya dapat ikut

polaris star* said...

@ayu:aku amik out and indoor=rm 62(with i/c)

@light of honor:tu la..kte pon bz....kte g london kejap jer...balik hari....xpe len kali kte berdua g bersama..:)

Post a Comment